Despre noi

De ce Lights Up?

Lights Up este o companie care urmareste sa stabileasca un parteneriat de succes cu toti cei care cauta un sistem de iluminare adecvat proiectelor pe care le au in desfasurare. Cu o experienta de 25 de ani si peste 10 ani de activitate pe piata, le putem oferi tuturor partenerilor nostri atat solutiile de iluminare profesionala, cat si produsele care o asigura. Numele companiei noastre a pornit din pasiunea noastra pentru tot ce tine de tehnica din spatele unui sistem de iluminare de calitate, pe care il realizam in cele mai mici detalii.

Misiunea noastra

Compania LIGHTS UP PROFESSIONAL, fondata in 2005, activeaza in domeniul iluminatului profesional cu aplicatii in special in zona studiourilor de televiziune, cinematografie, fotografie, a teatrelor si a iluminatului arhitectural. Compania noastra distribuie aparatura de iluminat si echipamentele conexe acesteia, precum: sisteme de control al luminii, sisteme de suspendare, constructii de duraluminiu, structuri multidirectionale pentru scene, tribune si gradene, macarale video si sisteme travelling.

Datorita experientei profesionale de peste 25 de ani a fondatorului companiei, Petru Rotar, detinem o gama variata de produse si cunostintele necesare pentru a putea oferi mai multe optiuni si cele mai bune solutii clientilor nostri. Capacitatea noastra de a propune solutii a facut posibila realizarea unor proiecte complexe si complete, fapt ce ne pozitioneaza nu doar ca furnizor, ci mai mult decat atat, ca un integrator de sisteme in domeniul iluminatului profesional. Am realizat proiecte complete majore atat in Romania, cat si pe piata externa, castigand increderea tuturor clientilor nostri.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este simplu. Dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri si sa asiguram solutii de iluminat profesional, indiferent de zona din care vin acestia: televiziuni, cinematografie, teatru, fotografie sau architectura. Suntem mereu pregatiti sa raspundem tuturor provocarilor care au nevoie de solutiile si produsele noastre.

De asemenea, compania noastra propune o intreaga gama de servicii pre si post vanzare. Acestea acopera intreg ciclul de realizare a unui proiect, de la elaborarea solutiilor pana la instalare si servicii post garantie, avand drept de service autorizat de producatorii cu care colaboram. Compania noastra are mereu in vedere calitatea serviciilor propuse partenerilor.


headerimage_series_arri-fresnel_tungsten

12.jpg