SKYLINK

SkyPanel devine wireless cu SkyLink

SkyLink este soluția perfectă wireless pentru SkyPanel-urile ARRI.

Spuneți adio cablurilor DMX cu SkyLink.

ARRI și-a unit forțele cu Innovative Dimmers pentru a crea SkyLink, un sistem în două părți ce permite comunicarea wireless DMX și RDM cu reflectoarele SkyPanel. Receptorul SkyLink și stația de bază SkyLink folosesc LumenRadio pentru comunicarea DMX/RDM, iar cipul WiFi din stația de bază permite controlul direct printr-o aplicație de control DMX de pe tableta sau computer. Crearea unei rețele de control nu a fost niciodată mai ușoară.


Caracteristici unice

  • Sistem în două părți: receptor SkyLink și stație de bază SkyLink
  • Wireless pentru toate SkyPanel-urile
  • DMX WiFi to Wireless
  • RDM complet capabil
  • Design compact și solid
  • Alimentare via port USB
  • Rază excepțională
  • Tehnologie wireless LumenRadio
  • Disponibil în kit-uri sau separat


Wireless pentru toate SkyPanel-urile

Receptorul SkyLink se conectează direct la portul DMX din spatele oricărui SkyPanel și este alimentat prin portul USB situat imediat sub DMX. Această compatibilitate face ca SkyLink să funcționeze cu toate modelele SkyPanel, inclusiv S30, S60, și S120, oferind o soluție wireless pentru întreaga familie SkyPanel. Noul SkyPanel S360 are deja DMX wireless încorporat și funcționează perfect împreună cu produsele SkyLink

DMX WiFi to WirelessAdevărata magie wireless se întâmplă în stația de bază SkyLink. Echipată cu două cipuri wireless, stația de bază SkyLink poate comunica cu DMX-ul wireless al LumenRadio’s Wireless DMX, precum și cu alte rețele WiFi la standard internațional. Prin urmare, o tableta sau un computer poate comunica prin WiFi cu stația de bază SkyLink care, la rândul său,  poate comunica standardul CRMX către receptorul SkyLink Receiver de pe SkyPanel. Acest lanț de comunicare oferă metode noi și simple de a controla unul sau mai multe SkyPanel-uri.DMX + RDM = Control totalProdusele ARRI LED au inclus întotdeauna o excelentă implementare a RDM (Remote Device Management), pe lângă protocoalele DMX. RDM permite comunicarea bidirecțională cu reflectorul și oferă posibilitatea de a schimba toate setările reflectorului de la distanță. Sistemul SkyLink susține în totalitate RDM și permite controlul complet asupra tuturor aspectelor SkyPanel.

Design compact și solid

Receptorul SkyLink are un design unic, compact și solid, ce se integrează perfect în familia SkyPanel. SkyLink este unul dintre cele mai mici receptoare DMX wireless de pe piață și a fost creat special pentru a funcționa împreună cu SkyPanel. Conectorul axial DMX permite receptorului SkyLink să fie rotit la 180° pentru a capta cel mai puternic semnal indiferent de orientarea SkyPanel-ului.Rază excepționalăFiabilul DMX wireless din cadrul SkyLink permite comunicarea puternică și consistentă cu reflectoarele. Cu o rază excepțională de 150 m (500 ft.), SkyLink este ideal pentru scene ce prezintă obstrucțiile tipice. În condiții ideale, de exemplu rază vizuală directă, SkyLink poate recepta un semnal de până la 400 m (1300 ft.) distanță. Astfel, libertatea de manevrare crește în mod dramatic, păstrând controlul complet asupra SkyPanel-urilor.