Skypanel

Gama de produse SkyPanel.Dimensiuni diferite pentru aplicații diferite

Noul ARRI SkyPanel este un panou LED soft light foarte versatil – compact, complet reglabil – care emite lumină de cea mai înaltă putere și calitate. Deoarece aplicațiile diferite necesită tipuri de iluminare diferite, SkyPanel a fost gândit ca o serie de echipamente. S60 este modelul mid-range, iar S30 este versiunea mai mică, portabilă. Cu SkyPanel, opțiunile sunt nelimitate.

Complet reglabil.Obțineți culoarea dorită în câteva secunde.

Produsele SkyPanel ‘C’ (Color) au posilitatea de a ajusta temperatura corelată de culoare între 2,800 K și 10,000 K, cu o redare excelentă a culorii în orice punct. Corectia full plus and minus green poate fi obținută prin simpla rotire a unui buton și, în afară de controlul CCT, oferă posibilitatea de selecție a culorii și ajustare a saturației.

Aplicațiile pentru această gamă de control merg de la ajustarea rapidă a CCT la selectarea nuanței perfecte de verde pentru greenscreen. Fiecare panou LED este calibrat prin computer pentru a asigura consistență unit-to-unit și batch-to-batch, precum și temperatura corectă a culorii. De asemenea, seria de lumini SkyPanel funcționează perfect împreună cu L-Series, linia LED Fresnel de la ARRI.

Output excelent.Una dintre cele mai strălucitoare lumini soft de pe piață.

High output nu este, de obicei, asociat cu un panou LED complet controlabil, dar, prin SkyPanel, ARRI a reușit să le aducă împreună. SkyPanel oferă un output excelent pe întreaga gamă CCT. Mai strălucitor decât o lumină soft de 2 kW tungsten sau un space light de 6 kW tungsten, SkyPanel S60 oferă lumina necesară pentru numeroase aplicații. În unele cazuri, aparatura poate „concura” cu lumina naturală; în același timp, poate oferi rezultate excelente la niveluri de luminozitate mai scăzute.

Calitate True Soft Light Beam.Lumina uniformă soft este la ordinea zilei.

Luminile soft sunt recunoscute pentru calitatea soft a luminii și uniformitatea fascicului luminos. SkyPanel este una dintre ele. Combinația dintre selecția corespunzătoare a panourilor de difuzie, camera de mixaj a LED-urilor și deschiderea generoasă permite luminii să înconjoare obiectele, eliminând umbrele puternice pentru o beauty ilumiare perfectă. Fasciculul luminos este omogen din punct de vedere al culorii și intensității.

Redare remarcabilă a culorii. Lumină albă LED fără compromisuri.

ARRI a fost dintotdeauna lider de piață în ceea ce privește calitatea culorii obţinute prin tehnologia LED, iar SkyPanel se ridică la nivelul așteptărilor. SkyPanel excelează în redarea naturală a tonurilor pielii, reproducerea corectă a culorii și setarea precisă a temperaturii de culoare. Fie că măsurați redarea culorii folosind CRI (indexul de redare a culorii), CQS (scara de calitate a culorii) sau TLCI (indexul de consistență al iluminării pentru televiziune), SkyPanel trece testul cu brio.

skypanel_7.jpg

O singură umbră soft, curată.Dovada este în umbre.

SkyPanel combină perfect 2,000 de LED-uri calibrate, roșu, verde, albastru și alb într-un fascicul omogen de lumină soft. În afară de lumina excelentă, SkyPanel generează și umbre de calitate. Umbrele sunt soft și nu au mai multe margini sau culori nedorite, ceea ce face din SkyPanel una dintre cele mai bune lumini soft LED de pe piață.

Familiar, dar revoluționar.Ușor de folosit.

Interfața SkyPanel a fost creată pentru a fi foarte ușor de folosit, și, în același timp,pentru o-i oferi utilizatorului o marjă largă de opțiuni.Cu ajutorul a trei butoane, temperature de culoare, echilibrul verde/magenta, culorile și saturația acestora pot fi ajustate instantaneu. Cei care utilizează SkyPanel pentru prima dată găsesc interfața eficientă și intuitivă. În afară de controalele on-board, toate funcțiile pot fi controlate de la distanță prin DMX sau LAN.

Versatilitate integrată. Folosiți și adaptați SkyPanel în funcție de nevoile dvs.

SkyPanel a fost creat pentru a fi folosit ca lumină soft pentru subiecte umane. Însă, el are, de asemenea, o serie de atribute care îl fac extreme de versatil. Panourile de difuzie din partea frontală a lămpii sunt interschimbabile, prin urmare trecerea de la o difuzie puternică la una moale poate fi făcută în câteva secunde. Mai mult, o serie nouă de accesorii îl fac potrivit si pentru alte aplicații.

skypanel_10.jpg
SkyPanel poate fi și un space light de calitate. Printr-o baie de lumină soft orientată în jos, precum și prin abilitatea de a schimba temperatura de culoare și culorile intense, SkyPanel oferă o alternativă irezistibilă pentru space lights convenționale. SkyPanel include și alimentare de la baterie on-board pentru aplicații mobile, port LAN pentru conectare la rețea, port USB-A pentru updatarea soft-ului și multe altele.

skypanel_11.png

Mobilitate ridicată.Mod baterie inclus.

Consumul redus de energie al SkyPanel permite ca el să poată fi utilizat în multe locații și conectat la surse de energie diverse. Prin adaptorlu de baterie on-board, SkyPanel poate funcționa cu ușurință cu baterii standard. Astfel, lumina soft nu mai trebuie să depindă de prezența unei reţele de alimentare sau generator. Cu baterii, S60 poate fi operat cu 50% din puterea sa totală, iar S30 poate funcționa la putere maximă.

skypanel_12.jpg

Deschidere generoasă

O sursă de lumină difuză nu înseamnă un soft light veritabil. SkyPanel are una dintre cele mai mari deschideri ale fasciculului de lumină din categoria sa. Această deschidere substanțială contribuie în mod semnificativ la calitatea soft a luminii și are un caracter “învăluitor”. Când vorbim de deschiderea luminii soft, mai mare înseamnă, de obicei, mai bine.

skypanel_13.jpg

Profil suplu, poate fi folosit în spații restrânse.

Profilul suplu, de 130 mm, al SkyPanel permite ca acesta să poată fi folosit în spații restrânse. SkyPanel este extrem de performant și atunci când este lipit de perete, lucru imposibil în cazul echipamentelor convenționale.

skypanel_14.png

Versiune Remote Phosphor.Extra strălucire, culori uluitoare.

În afară de versiunile de culoare complet ajustabile ale SkyPanel, produsul este disponibil și în versiuni remote phosphor. Pentru a obține LED-uri albe, fosforul este, de obicei, plasat pe un LED albastru. Tehnologia remote phosphor folosește multe LED-uri albastre puternice pentru a acționa un panou placat cu fosfor, poziționat la distanță de LED-uri.

Fosforul de înaltă calitate asigură o redare a culorii aproape perfectă și un debit de lumină excepțional. Versiunile remote phosphor ale SkyPanel sunt cu aproximativ 10% mai strălucitoare decât versiunile color și au un preț mai accesibil, datorită electronicii mai puțin complexe. Panourile sunt disponibile în mai multe variante de temperatură a culorii, inclusiv 2,700 K; 3,200 K; 4,300 K; 5,600 K; 6,500 K; şi 10,000 K.

skypanel_15.jpg

Fabricat pentru a dura, din materiale rezistente.

Componentele electronice, ușor de întreținut, au fost create să dureze cel puțin 25.000 de ore. Placa LED poate fi ușor recalibrată,ceea ce confirmă statutul SkyPanel ca echipament de înaltă calitate, durabil. Ca și în cazul celorlalte produse ARRI, rentabilitatea ridicată a investiției este asigurată prin standarde de inginerie avansate.

skypanel_17.jpg