Skypanel s360-c

S360-C : Skypanel la o scara imensa

Vă prezentăm noul S360-C, cel mai mare și mai puternic reflector cu LED-uri produs de ARRI. S360-C nu este doar puternic, ci vine cu numeroase opțiuni unice, care îl fac unul dintre cele mai versatile reflectoare cu LED-uri de pe piață.

ARRI SkyPanel a fost, încă de la începuturile sale, renumit pentru output-ul extraordinar și deschiderea mare de lumină. Noul S360-C extinde gama ARRI de reflectoare soft cu LED-uri, fiind cel mai mare și mai strălucitor SkyPanel de până acum. S360-C nu este doar puternic, ci vine cu numeroase opțiuni unice, care îl fac unul dintre cele mai versatile reflectoare cu LED-uri de pe piață. Caracteristicile includ control total, efecte de lumină la deschidere mare, DMX wireless încorporat, o lira din fibră de carbon și multe altele. S360-C este un veritabil reflector-monstru.

Deschidere uriașă

În cazul reflectoarelor soft, mărimea contează. În cazul S360-C, nu a fost făcut niciun fel de compromis în ceea ce privește mărimea. Suprafața S360-C este de peste 5,8 ori mai mare decât cea a lui S60, iar reflectorul generează lumină soft la un unghi de 105°. Lumina învăluie obiecte de dimensiuni mari și are o rază mult mai mare decât în cazul SkyPanel-urilor mai mici.

Lumeni, lumeni și mai mulți lumeni

 
La peste 120.000 lumeni, S360-C este unul dintre cele mai puternice reflectoare soft cu LED-uri de pe piață. În comparație cu S60-C, S360-C este de peste patru ori mai strălucitor și menține o excelentă calitate și reglare a culorii. Consumând numai 1500 W, S360-C este de două ori mai strălucitor decât un reflector soft tungsten de 4.000 W și de peste trei ori mai strălucitor decât un space light tungsten de 12.000 W. Cu o eficiență energetica de peste 80 lumeni/watt, S360-C este, de asemenea, unul dintre cele mai ecologice reflectoare soft cu LED-uri disponibile pe piață și, de asemenea, unul dintre cele mai strălucitoare.

DMX wireless încorporat

SkyPanel a oferit, încă de la început, mai multe variante de control al luminii: DMX, RDM, Art-Net, sACN, 5-Pin XLR și Ethernet. S360-C adaugă o altă metodă importantă de comunicare, ce nu implică niciun fel de cabluri: DMX wireless by LumenRadio. Încorporat în fiecare S360-C, cipul CMRX  permite comunicarea DMX și RDM fără a necesita cabluri sau echipament de distribuție. Trebuie doar să conectați un transmițător LumenRadio compatibil la S360-C și acesta va fi gata de a fi folosit. Folosind output-ul DMX 5-Pin împreună cu S360-C, puteți conecta și alte SkyPanel-uri non-wireless la rețeaua DMX.

Reglare precisă a culorii

Ca și în cazul celorlaltor reflectoare ARRI cu LEd-uri, S360-C este în totalitate reglabil. Puteți ajusta cu ușurință CCT-ul de la 2.800 K la 10.000 K cu plus/minusgreen control și accesa întreaga gamă de culori prin controlul nuanței și saturației, mixaj RBGW, geluri digitale, source matching sau coordinate CIE x,y. Având posibilitatea de a alege peste 85% dintre culorile de pe scara Rec 2020, acum este ușor să creați aspectul și culorile dorite pentru platoul dumneavoastră.

Efecte de lumină la scară mare
 

Efectele puternice de lumină au fost introduse în familia SkyPanel odată cu lansarea SkyPanel Firmware 3.0. Cu S360-C, efectele devin chiar mai impresionante. Grație deschiderii mari a S360-C, efectele dinamice de lumină devin mai dramatice și mai puternice. Efectul de foc acoperă o suprafață mare, efectul de mașină de poliție poate acoperi o stradă întreagă, iar efectul paparazzi creează impresia unei mulțimi de jurnaliști făcândp fotografii. La întoarcerea a câteva butoane, aceste eflecte dramatice și realiste sunt aduse îndemână oricui.

Panouri înlocuibile

SkyPanel este printre singurele reflectoare soft cu LED-uri ce permit schimbarea panourilor de difuzie din fața LED-urilor. Această caracteristică este prezentă și în cazul S360-C. Panourile de difuzie sunt înlocuibile și disponibile în variantele Lite, Standard, Heavy și Intensifier. Varianta Intensifier crește luminozitatea S360-C cu 50%, permițând luminii să ajungă chiar mai departe.

Suport din fibră de carton

S360-C este livrat cu un support de ultimă generație, realizat din fibră de carbon. Acest suport reduce greutatea totală a reflectorului cu câteva kilograme și constituie o soluție sigură și robustă. Realizat dintr-o rețea de fibră de carbon de ultimă generație și accesorii ranforsate cu metal, suportul S360-C oferă o greutate redusă cu peste 50% în comparație cu un support tipic de oțel și poate susține pînă la de 10 ori greutatea reflectorului.

Un loc pentru telecomandă

Nici un detaliu nu este prea mic sau prea lipsit de importanță în designul unui reflector SkyPanel. S360-C include un port de andocare pentru telecomandă. Controlând S360-C prin intermediul unui cablu USD, telecomanda SkyPanel poate fi atașată portului de andocare de pe spatele reflectorului folosind magnetul din spatele telecomenzii. Portul de andocare oferă un loc pentru stocarea telecomenzii sau, dacă reflectorul este montat invers, un loc pentru un panou de control suplimentar, plasat la îndemână.

ACCESORII

DOWNLOAD